2013

Recensies!

Bij deze wil ik een recensie plaatsen over de pepernoten bende.

Vorig jaar zijn de Zwarte Pieten inclusief Sinterklaas bij ons thuis geweest en dit hebben ze super goed georganiseerd! De kids wisten niet wat ze overkwam. En stonden versteld dat Sinterklaas zoveel over hun en ons wisten te vertellen. Het leuke er van was dat ze de cadeautjes ook echt meebrachten wat het nog een extra leuk effect gaf. Kortom zeker het reserveren waard! Ze doen het hartstikke goed!

 

Mvg Familie Draaijer,

 

De pepernoten bende zijn in dec 2013 bij mij en mijn dochter langs geweest. Als verrassing waren er niet alleen 3 zwarte pieten maar Sinterklaas was ook mee gekomen. Mijn dochter vond het erg indrukwekkend en was helemaal blij, al vond ze sinterklaas een beetje eng. Na een gezongen liedje van mijn dochter een kort verhaaltje over Nova een cadeau en een heleboel pepernoten, ging de bende weer door naar het volgende huis. Kwam 2 weken na het bezoek nog overal pepernoten tegen in huis als ik iets uit een kast moest pakken.Kortom het was een geslaagde avond.

 

Groetjes Hester en Nova

Samen met 3 zwarte pieten hebben onze kinderen genoten van pakjesavond. Alle tijd voor een verhaaltje, een hapje en een drankje en natuurlijk de cadeautjes. ....de pepernoten bende was top!!

 

Familie Heijes

webdesign by R&E